Karriere

SEND OS DIN ANSØGNING – OGSÅ GERNE UOPFORDRET

Alle jobansøgninger sendes til: job@danroots.com

Der bliver automatisk sendt en bekræftelsesmail retur med et standardsvar.

Ønsker vi at møde dig personligt hører du fra os. Vi behandler altid ansøgningerne løbende og oftest uden en specifik deadline.

Vi overholder naturligvis de gældende krav for GDPR.

Er der særlige forhold, som ønskes belyst, er vores telefon altid åben. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se om vi har ledige stillinger her

AT arbejde HOS DANROOTS

Hos DanRoots er vi overbeviste om, at de medarbejdere, der trives i deres job, er vejen til succes. Selve organisationen udgøres af 3 afdelinger; en administration, en produktion og en markafdeling, der alle har stærke kompetencer indenfor hver deres felt.

Karrierevejene er mange, og det er aldrig for sent at åbne op for nye jobområder alt efter ambitioner.

Med et samlet værdisæt leder vi virksomheden. Værdierne er vores fundament og afspejler, hvordan vi agerer i  hverdagen og ikke mindst hvordan vi opfattes af omverdenen. Vi er stolte, dedikerede og ansvarsfulde. 

Hvorfor er vi stolte?
Vi er stolte over vores arbejdsplads. Vi er stolte over at levere sunde rodfrugter. Vi er stolte over alle vores medarbejdere, der er den afgørende ressource og vi er stolte over at give vores medarbejdere gode arbejdsforhold og betingelser.

Hvorfor er vi dedikerede?
Vi er dedikerede fordi vi vægter fællesskabet højt. Vi har en vinderkultur i dagligdagen og vi går “all-in” på vores opgaver – vi slipper ikke opgaven førend den er løst. Vi dedikerer tid til vores medarbejder, så de kan uddannes sig og tilføre værdi til virksomheden.

Hvorfor er vi ansvarsfulde?
Vi er ansvarsfulde i hverdagen fordi vi tager vores arbejde alvorligt. Vi tænker på miljøet og vores omgivelser og vi behandler alle med respekt.

 

 

Michael Kirkegaard begyndte sin karriere hos DanRoors som elev – i dag er han driftsleder og har stor viden og kendskab til, hvordan markafdelingen udvikles og ledes. 

Vi ser muligheder i at uddanne elever 

Se videoen her, der kort fortæller, hvordan det er at være elev hos DanRoots. 

Vi anbefaler altid, at rodfrugterne vaskes godt inden de tilberedes – dette for at undgå jordbakterier i køkkenet.