Om DanRoots

Her er du:/Om DanRoots
Om DanRoots 2021-11-08T10:17:29+00:00

Gartneriet er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Tange Sø

Siden 1955 har DanRoots dyrket rodfrugter, og idag tæller sortimentet et spændende udvalg af gulerødder, pastinakker, persillerødder og rødbeder. Gulerødderne fremstilles både som økologisk og konventionel, mens de øvrige rodfrugter (pastinakker, persillerødder, jordskokker og rødbeder) udelukkende fremstilles om økologiske.

Den nuværende ejer, Klaus Vestergård, er 3. generation på gartneriet.
Klaus´søn, Peter Vestergård, vil blive 4. generation, og skiftet sker, når tidspunktet er rigtigt.

Gennem de seneste år har DanRoots´ klare vision været at satse på økologi. Dette har betydet, at det økologiske salg nu er udvidet betragtelig, og at alle rodfrugterne kan leveres som økologiske.

I dag foregår al dyrkning under vigtig hensyntagen til miljøet, og der er stor fokus på fødevaresikkerhed, kontrol og sporbarhed. Gartneriet har gennem tiden opnået flere internationale certificering, for frugt og grønt; herunder GLOBALGAP og GRASP.

DanRoots leverer varer til flere førende supermarkedskæder på det danske marked. Virksomheden eksporterer ligedes en stor del af sine produkter og er generelt en vigtig medspiller på et europæiske marked.

I de få måneder om året, hvor danske varer ikke er til rådighed, hjælper DanRoots ofte sine kunder med at opretholde et godt og kontinuerligt salg, gennem pakning og klargøring af importvarer.

Se opskrifter

Prøv vores mange opskrifter med rodfrugter

Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder. De kan f.eks. bages hele eller i mindre stykker. Vi har samlet en lang række gode opskrifter med rodfrugter.
Se opskrifter