Slide background

Om DanRoots

Her er du:/Om DanRoots
Om DanRoots 2017-08-24T09:00:37+00:00

image_om-danrootsSiden 1955 har der været dyrket rodfrugter på DanRoots (tidligere Tange Frilandsgartneri), og idag tæller sortimentet et spændende udvalg af gulerødder, pastinakker, persillerødder, jordskokker og rødbeder; både økologiske og konventionelle.

Den nuværende ejer, Klaus Vestergård, er 3. generation på gartneriet og
4. generation følger, når tid er.

Gartneriet er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Tange Sø.

Gennem de seneste år har DanRoots´ klare vision været at satse på økologi. Dette har betydet, at det økologiske salg nu er udvidet betragtelig, og at alle rodfrugterne kan leveres som økologiske. Først på sæsonen vil det dog kun være de konventionelle rodfrugter, der er til rådighed, da de “modnes” hurtigere end økologisk dyrket rodfrugter.

Primær produktionen, som er gulerødder, leveres både som økologisk og konventionel gennem hele sæsonen.

I dag foregår al dyrkning derfor under vigtig hensyntagen til miljøet, og der er stor fokus på fødevaresikkerhed, kontrol og sporbarhed. Gartneriet har gennem tiden opnået flere internationale certificering, for frugt og grønt; herunder GLOBALGAP og GRASP.

DanRoots leverer varer til flere førende supermarkedskæder på det danske marked. Virksomheden eksporterer ligedes en stor del af sine produkter og er generelt en vigtig medspiller på et europæiske marked.

I de få måneder om året, hvor danske varer ikke er til rådighed, hjælper DanRoots ofte sine kunder med at opretholde et godt og kontinuerligt salg, gennem pakning og klargøring af importvarer.

Se opskrifter

Prøv vores mange opskrifter med rodfrugter

Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder. De kan f.eks. bages hele eller i mindre stykker. Vi har samlet en lang række gode opskrifter med rodfrugter.
Se opskrifter